Maximera din exponering

Seminarium på Kvalitetsmässan
Som utställare har du den exklusiva möjligheten att ta plats bland ministrar och toppchefer i 2015 års mest spännande konferensprogram. Att arrangera ett eget konferensseminarium är bästa sättet att nå och påverka en intresserad krets av beslutsfattare.
Pris: 60 000 kr för 60 min och 70 000 kr för 80 min. Anmälan senast 1/3 2015.

Miniseminarium
Som utställare på Kvalitetsmässan har du rika möjligheter att skapa attraktiva mötesplatser för beslutsfattare och utvecklings­människor. Arrangera ett 30 minuters miniseminarium som är tillgängligt för både konferensdeltagare och mässbesökare.
En nyhet är att lokalerna för miniseminarier nu kommer att placeras bland montrarna i utställningen, samt att det blir ett tema i varje lokal. Lokalerna har plats för 30-40 personer och är av typen “Silent-Meeting” där åhörarna tar del av innehållet via hörlurar. Lokalerna är indelade i följande tema-områden:
Tema: Skola/utbildning (Plan 1)
Tema: Verksamhetsutveckling (Plan 1)
Tema: Vård/omsorg (Plan 2)

Pris: 9 000 kr. Anmälan senast 20/6 2015.

Ta plats på scen
Ta 15 minuter och berätta om vad din organisation kan erbjuda. På scenen presenteras framtidens lösningar varvat med korta intervjuer.
Pris: 2 500 kr för 15 minuter. Anmälan senast 20/6 2015.

Annonsera i mässtidningen
I mässtidningen som delas ut till alla konferensdeltagare och mässbesökare finns möjlighet att annonsera. Där får besökarna information om alla utställare och programpunkter på mäss­golvets scener och öppna seminarier. Det går även att annonsera i nyhetsbrevet Kvalitet & Förnyelse.
Fakta & priser för annonsering mässtidningen och nyhetsbrevet.

Arenareklam
Öka uppmärksamheten med Arenareklam på plats på Svenska Mässan. Det finns flera alternativ för att sprida ditt budskap, förstärka ditt varumärke eller dra ännu fler besökare till din monter.

Fribiljetter till fackmässan
Passa på att bjuda in kollegor och kunder till Kvalitetsmässan. Som utställare får du kostnadsfritt elektroniska fribiljetter. Ordinarie entréavgift på fackmässan är 490 kr.

Deltagare Direkt
Knyt kontakter i god tid. Köp deltagarlistan i förväg och informera om vad du planerar att göra under mässan. Bjud in de du vill träffa till samtal på tu man hand.
Pris: 18 000 kr.

Logotype
Det finns även möjlighet att beställa exponering av företagets logotype på Kvalitetsmässans hemsida /mässtidning. Logotypen kommer även att exponeras i Kvalitetsmässans App för mässan 2015.
Pris: 5 000 kr.